Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 4356 214
MAIL: korna@korna.sk

Vyberte váš jazyk

oznam

 

 

 

 

 

 

Týždeň modlitieb za duchovné povolania

Od pondelka začína Týždeň modlitieb za duchovné povolania. Na budúcu 4. veľkonočnú nedeľu – Nedeľu Dobrého pastiera (21.4.) bude po sv. omšiach zbierka na kňazský seminár.

Veriaci, ktorý sa v tomto týždni nábožne zúčastní na verejnej pobožnosti za kňazské a duchovné povolania, môže za obvyklých podmienok získať úplné odpustky. Pobožnosť bude pri adorácii v piatok (19.4.).

Poriadok sv. omší

Sv. omše budú v pondelok, v piatok a v sobotu večer o 18.00. V utorok, v stredu a vo štvrtok budú sv. omše ráno o 6.45.

Budúca nedeľa je 4. veľkonočná – Nedeľa Dobrého pastiera. Sv. omše budú o 7.45 a 9.30.

Pozvánka

Starostka obce vás prosí, aby ste sa zapojili do upratovania našej obce. Dňa 22. apríla 2024 navštívi našu obec Európska hodnotiaca komisia v súťaži o Európsku cenu obnovy dediny. V rámci svojich možností si poupratujte svoje záhradky a predzáhradky. Komisia navštívi aj pútnické miesto na Živčákovej. Sv. omša v Kostole Panny Márie Matky Cirkvi na Živčákovej začne o 14.00. Doprava mikrobusom bude zabezpečená od ZŠ od 13.30. 

Pohľadnice

Podarilo sa nám vytlačiť nové pohľadnice kostola a pastoračného centra v Korni a tiež kostola a kaplnky na Živčákovej. Sú na stojanoch vo vchodoch kostola, môžete si ich zakúpiť po sv. omši. Chcem sa veľmi pekne poďakovať Miroslavovi Chrenšťovi za vydarené fotografie a grafické návrhy. Je ich 25 rôznych motívov, takže si budete môcť vybrať.

Upratovanie

Na budúci týždeň prosíme o upratovanie kostola veriacich od OÚ po Súhradku.