Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 4356 214
MAIL: korna@korna.sk

Vyberte váš jazyk

oznam

 

 

 

 

 

 

Poďakovanie

Pri dnešnej slávnostnej príležitosti sa chcem zo srdca poďakovať všetkým, ktorí sa bezprostredne podieľali na príprave a priebehu veľkonočných obradov: osv. p. kanonikovi, p. kostolníčke, miništrantom, lektorom, p. organistom a spevákom pašií; hasičom za stráženie Božieho hrobu; chlapom za pomoc pri liturgii a všetkým, ktorí pomohli pri upratovaní kostola a výzdobe. Vďaka patrí aj všetkým bohuznámym darcom. Nech vás všetkých požehná náš Zmŕtvychvstalý Pán.

Poriadok sv. omší

Všetky dni nasledujúceho týždňa tvoria Oktávu zmŕtvychvstania nášho Pána. Na Veľkonočný pondelok budú sv. omše o 7.45 a 9.30. V utorok o 15.00 bude pohrebná sv. omša za + Máriu Stolárikovú. V stredu a vo štvrtok budú sv. omše ráno o 6.45, v piatok a v sobotu budú o 18.00 (letný režim). Budúca nedeľa je 2. veľkonočná – Nedeľa Božieho milosrdenstva. Sv. omše budú o 7.45 a 9.30.

1. piatok v mesiaci

V nasledujúcom týždni je aj 1. piatok v mesiaci. Povzbudzujem vás k účasti na sv. prijímaní. Pretože mnohí z vás ste si vykonali veľkonočnú sv. spoveď a ste v milosti posväcujúcej, platí vám sv. spoveď aj k 1. piatku. Kto by predsa len potreboval sv.  spoveď, spovedám pol hodinu pred každou sv. omšou.

Nevládnych a chorých farníkov, ku ktorým chodievam pred prvým piatkom, budem spovedať vo štvrtok (4.4.) doobeda od 9.00.

Upratovanie

Na budúci týždeň prosíme o upratovanie kostola veriacich z Komaníkovej.