Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 4356 214
MAIL: korna@korna.sk

Vyberte váš jazyk

oznam

 

 

 

 

 

 

Pobožnosť Krížovej cesty, ruženec a adorácia

Pobožnosti Krížovej cesty bývajú v nedeľu po 1. sv. omši a v piatky pred sv. omšou o 16.30 a potom je sv. omša. Na budúci piatok si pripravia pobožnosť Krížovej cesty miništranti. Pred Krížovou cestou v piatok bude modlitba posv. ruženca o 16.00.

Liturgický kalendár a poriadok sv. omší

V utorok (19.3.) je slávnosť sv. Jozefa, ženícha Preblahoslavenej Panny Márie.

Sv. omše budú v pondelok, v piatok a v sobotu o 17.00. V utorok, v stredu a vo štvrtok ráno o 6.45.

Budúca nedeľa (24.3.), ktorou začína Svätý týždeň, je Palmová (Kvetná) nedeľa – Nedeľa utrpenia Pána. Sv. omše budú o 7.45 a 9.30. Prineste si so sebou ratolesti na požehnanie. Pri sv. omšiach v sobotu večer i v nedeľu sa budú spievať pašie.

Veľkonočná spoveď

Na budúci týždeň začínajú v našom dekanáte spoločné sv. spovede pred Veľkou nocou. V našej farnosti bude spoločná sv. spoveď v sobotu (23.3.) od 9.30 do 10.30. Nájdite si čas pre seba a pripravte sa dobrou sv. spoveďou na blížiace sa veľkonočné sviatky.  Sv. prijímanie sa bude rozdávať o 10.00 a 10.30. Nezabudnite zachovať eucharistický pôst (hodinu pred sv. prijímaním nič nejesť a nepiť, okrem čistej vody a liekov).

Chorých a nevládnych farníkov, ku ktorým pravidelne nechodievam, ale chcú sa k Veľkej noci vyspovedať a prijať Eucharistiu, navštívim vo štvrtok (21.3.) od 9.00. Po sv. omši nahláste v sakristii ich mená a adresy.

Upratovanie

Na budúci týždeň prosíme o upratovanie kostola veriacich od Chylov a Vŕšku. Prosím, keby ste povysávali aj lavice dole v kostole a na chóruse a potom aj ostatných prosím, aby sa prihlásili na umývanie okien u p. kostolníčky Zdenky. Vopred veľká vďaka za Vašu ochotu a službu.