Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 4356 214
MAIL: korna@korna.sk

Vyberte váš jazyk

oznam

 

 

 

 

 

 

Liturgický kalendár a poriadok sv. omší

Sv. omše budú v pondelok, v piatok a v sobotu o 17.00. V utorok, stredu a vo štvrtok budú sv. omše pri svetle sviec ráno o 6.45, po ktorých budú pre deti prichystané v klubovni malé raňajky.

Budúca nedeľa (24.12.) je 4. adventná nedeľa a zároveň je to aj Štedrý deň. Sv. omše budú doobeda o 7.45 a 9.30 zo 4. adventnej nedele. Polnočná sv. omša začne o 24.00. Pred polnočnou sv. omšou o 23.30 vystúpi folklórna skupina „Nevädza” s pásmom vianočných kolied, ktoré si s nimi môžete zaspievať.

Spovedanie

Hoci sme v sobotu vo farnosti mali spoločnú sv. spoveď pred Vianocami, aj počas nasledujúcich dní môžete pristúpiť k sviatosti zmierenia, pol hodiny pred každou sv. omšou. Prosím, nenechávajte si sv. spoveď na poslednú chvíľu!

Rozpis sv. omší a Betlehemské svetlo

Pri východe z kostola si môžete zobrať do každej rodiny program sv. omší cez Vianoce. Na druhej strane je modlitba pri Štedrovečernom stole.

Betlehemské svetlo si môžete prísť zobrať do kostola na Štedrý deň.

Upratovanie

Vo štvrtok (21.12.) od 15.30 sa bude osádzať vianočný strom a stavať betlehem.

V piatok po večernej sv. omši prosíme o upratovanie kostola veriacich od školy po OÚ a od Peknika. Príďte pomôcť aj ostatní. Je treba povysávať lavice dole, aj na chóruse a umyť okná. Už vopred veľká vďaka za ochotu a službu.