Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 4356 214
MAIL: korna@korna.sk

Vyberte váš jazyk

oznam

 

 

 

 

 

 

Liturgický kalendár

V stredu (20.9.) je spomienka sv. Andreja Kima Taegona, kňaza a Pavla Chonga Hasanga a spoločníkov, kórejských mučeníkov.

Vo štvrtok (21.9.) je sviatok sv. Matúša, apoštola a evanjelistu.

V sobotu (23.9.) je spomienka sv. Pia z Pietrelciny, kňaza.

Poriadok sv. omší

Sv. omše budú v pondelok, vo štvrtok, v piatok a v sobotu o 18.00. V utorok a v stredu ráno o 6.45. V piatok bude aj sobášna sv. omša o 15.00. Budúca nedeľa je 25. v cezročnom období. Sv. omše budú o 7.45 a 9.30.

Jesenné kántrové dni

Na budúci týždeň v stredu, piatok a sobotu sú Jesenné kántrové dni. Záväzný je jeden z nich. Obsahom kántrových dní je poďakovanie za úrodu. My sa poďakujeme pri sv. omši v piatok o 18.00. Prineste si niečo zo svojej úrody a položte to pred sv. omšou pred oltár. Po požehnaní všetkých plodov si ich môžete odniesť domov.

Fatimská sobota v Rajeckej Lesnej

V sobotu 7. októbra sa uskutoční Fatimská sobota všetkých farností Turzovského a Čadčianskeho dekanátu v Rajeckej Lesnej. Pre náš dekanát sú objednané dva autobusy. Cena za dopravu a stojné je 8 €. Odchod autobusov bude o cca 8.00. Odchody z jednotlivých farností sa ešte upresnia. Ak máte záujem, prihláste sa na čísle: 0905 964 715 (p. Vlasta Perďochová.)

Ohlášky

Sviatosť manželstva chcú vo Farnosti Turzovka prijať Tomáš Belko, z Korne a Júlia Janešíková, z Turzovky. Kto by vedel o nejakej cirkevno-právnej manželskej prekážke, nech to ohlási na farskom úrade. Zároveň odporúčame snúbencov do vašich modlitieb.

Upratovanie

Na budúci týždeň prosíme o upratovanie kostola veriacich z Komaníkovej.