Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 4356 214
MAIL: korna@korna.sk

Vyberte váš jazyk

oznam

 

 

 

 

 

 

Pobožnosť Krížovej cesty, ruženec

Pobožnosti Krížovej cesty bývajú v nedeľu po 1. sv. omši a v piatky pred sv. omšou o 17.30 a potom bude sv. omša. Na budúci piatok si pripravia pobožnosť Krížovej cesty miništranti. Pred Krížovou cestou v piatok bude modlitba posv. ruženca o 17.00.

Poriadok sv. omší

Sv. omše budú v pondelok, v piatok a v sobotu o 18.00 (letný režim). V utorok o 16.30 bude pohrebná sv. omša za + Emíliu Stopkovú. V stredu a vo štvrtok budú sv. omše ráno o 6.45.

Budúca nedeľa (2.4.), ktorou začína Svätý týždeň, je Palmová (Kvetná) nedeľa – Nedeľa utrpenia Pána. Prineste si so sebou ratolesti na požehnanie. Pri sv. omšiach v sobotu večer i v nedeľu sa budú spievať pašie.

Veľkonočná spoveď

Na budúci týždeň začínajú v našom dekanáte spoločné sv. spovede pred Veľkou nocou. V našej farnosti bude spoločná sv. spoveď v sobotu (1.4.) od 9.30 do 10.30. Nájdite si čas pre seba a pripravte sa dobrou sv. spoveďou na blížiace sa veľkonočné sviatky. Sv. prijímanie sa bude rozdávať po pol hodine a na konci spovedania.

Nevládnych a chorých farníkov budem spovedať vo štvrtok (30.3.) doobeda od 9.00. Prosím, keby ste do stredy nahlásili aj tých, ku ktorým pravidelne nechodievam, ale chcú sa k Veľkej noci vyspovedať a prijať Eucharistiu. Tiež ich navštívim vo štvrtok.

Upratovanie

Na budúci týždeň prosíme o upratovanie kostola veriacich od Majtana, Durajčíka, Škorňov Grúň, od Kyselice, Hrtúsov, Šľahorky, Sobčákov a Bohači. Prosím, keby ste povysávali aj lavice dole v kostole a na chóruse a potom aj ostatných prosím, aby sa prihlásili na umývanie okien u p. kostolníčky Zdenky. Vopred veľká vďaka za Vašu ochotu a službu.